Resurrection  "Ertuğrul"
Resurrection  "Ertuğrul"

Resurrection "Ertuğrul"

5 Seasons
TRT 1
History
Adventure

Türk milletinin dirilişinde en önemli rollerden birine sahip olan tarihi bir kahramanın, Ertuğrul Bey’in, Anadolu’yu yurt edinirken karşılaştığı zorluklarla mücadelesine tanık olacaksınız.

  • Episodes
  • Details
1. Bölüm
1. Bölüm
2h 9m
Kayı Obası, kendine yeni bir yurt aramaktadır. Ertuğrul, Haçlılar'ın elinden bir aileyi kurtarıp obaya getirir.
2. Bölüm
2. Bölüm
2h 10m
Ertuğrul, Halime ile birlikte, obanın ihtiyacı olan yardımı alabilmek için Halep Sarayı’na gider. Hem onlar Halep’te hem de oba konakladığı yerde büyük bir tehlike altındadır.
3. Bölüm
3. Bölüm
2h 5m
Ertuğrul, Halep’ten obanın ihtiyacı olan müjdeli haberle döner. Şimdi yeni yurtlarına göçme vakti gelmiştir. Ama bu göç onların başındaki belaların daha da artmasına neden olacaktır.
4. Bölüm
4. Bölüm
2h 14m
Moğollar'ın baskılarıyla bunalan Kayılar, yurt bulamadıkları için Selçuklular'a ait yayladan göç edememişlerdir. Süleyman Şah’ın büyük oğlu Gündoğdu, toyda Halep’e gitmeyi önerir.
5. Bölüm
5. Bölüm
1h 56m
Halime, ailesi ve beratı Halep’e götürme görevi Ertuğrul’a kalmıştır. Kurdoğlu, hain planlarını devreye sokmak için çalışmaktadır. Obanın hayvanları arasında veba yayılmaya başlamıştır.
6. Bölüm
6. Bölüm
1h 45m
Ertuğrul ve yanındakiler Halep yolunda Titus’un tuzağına düşmüştür. Üstelik Halime yaralıdır. Herkes zor da olsa Halep’e varır ama buradaki tehlikeler yolda karşılaştıklarından az değildir.
7. Bölüm
7. Bölüm
2h 11m
Turgut ve Yiğit, Tapınakçılar’a esir düşmüştür. Uğrul’a tek yardım edebilecek kişi Atabey de zindandadır artık. Ertuğrul, iyice karmaşık hale gelen durumların üstesinden gelmeye çalışır.
8. Bölüm
8. Bölüm
2h 2m
Yaralı Halime, gözünü açtığından kendini Halep Sarayı’nda bulur. Babasıyla birlikte yıllarca kaçmaya çalıştıkları sarayın tam kalbindedirler artık. Süleyman Şah ise Halep’e varmıştır.
9. Bölüm
9. Bölüm
2h 15m
Kayılar, El Aziz tarafından kendilerine verilen yurdu, Tapınakçılar’ın oyunlarıyla kaybederler. Petruccio, Şehzade Yiğit’i, Selçuklu Devleti’nin başına bela etmek için yetiştirmeye karar verir.
10. Bölüm
10. Bölüm
2h 15m
Tapınakçılar, Halime ile El Aziz’i evlendirerek, Selçuklular ve Eyyubiler arasında savaş çıkartma planları yapmaktadır. Ertuğrul, hem sevdiği kadını hem de obasını kurtarmak için savaşacaktır.
11. Bölüm
11. Bölüm
2h 15m
Titus, sahte bir isimle Kayı Obası’na gelir. Süleyman Şah ve Hayme Ana’yı öldürmenin planlarını yapmaktadır. Selçuklular ve Eyyubiler arasında çıkacak olası bir savaş, Kudüs’e giden yolu açacaktır.
12. Bölüm
12. Bölüm
2h 14m
Titus, Hayme Ana ve Süleyman Şah’a saldırır. Dündar, bu saldırıda ağır yaralanır. El Aziz ise, ordusunu Kayı Obası’nın üstüne yollamıştır. Ertuğrul’un tek çaresi, bütün oyunları bozmaktır.
13. Bölüm
13. Bölüm
2h 9m
Halime, Yiğit’in kurtarılmasına karşılık El Aziz ile evlenmeyi kabul eder. Ertuğrul, hem İslam dünyasını bir savaştan hem de sevdiği kadını El Aziz’den kurtarmak zorundadır.
14. Bölüm
14. Bölüm
2h 6m
Nasır, Türkmenleri Selçuklular'a karşı ayaklandırmak için bir toplantı düzenler. Ertuğrul, toplantıyı basarak, Nasır’ı esir alır. Amacı, onu saraya götürerek, gerçek yüzünü El Aziz’e göstermektir.
15. Bölüm
15. Bölüm
2h 3m
Halime’nin nikâhı bozması, El Aziz’i delirtir. Günhan, obada savaşı çıkaracağı sırasında Ertuğrul’un Nasır’ı esir aldığını öğrenir. Kurdoğlu ise Tapınakçılar’la olan iş birliğini iyice artırmıştır.
16. Bölüm
16. Bölüm
2h 11m
Ertuğrul, Halime’yi kurtarıp obaya geri getirmiştir. Şimdi, Tapınakçılar’ın kalesini basıp can dostu Turgut’u kurtarmaya sıra gelmiştir ama Tapınakçılar’ın hain planları henüz bitmemiştir.
17. Bölüm
17. Bölüm
2h 11m
Tapınakçılar, Turgut’u uyuşturup beynini yıkamıştır. Turgut, Ertuğrul’u bıçaklayarak ağır yaralar. Kurdoğlu ile Selcan ise, obada birbiri ardına hain planlar yapmaktadır.
18. Bölüm
18. Bölüm
2h 20m
Ertuğrul, obaya yaralı getirilir. Selcan, bey olmasını istediği Gündoğdu’yu sürekli doldurmaktadır. Üstad’ın yeğeni İsadora obaya gelince, Kurdoğlu ihanetinin ortaya çıkacağından korkmaya başlar.
19. Bölüm
19. Bölüm
2h 16m
Kurdoğlu, Üstad’dan aldığı altınları Gündoğdu’ya verir. Gündoğdu, bunları oba için harcar ama gerçekleri bilmemektedir. Kurdoğlu’nun önündeki en büyük engel ise Ertuğrul’dur.
20. Bölüm
20. Bölüm
2h 14m
Gündoğdu, babasına karşı bey olmaktan vaz geçince, Kurdoğlu’nun planı bozulur. Yiğit’i kaçırarak Tapınakçılar’a teslim eder. Ertuğrul, hem obasını hem de Halime’nin kardeşini kurtarmak zorundadır.
21. Bölüm
21. Bölüm
2h 16m
Üstat, Ertuğrul ve arkadaşlarına tuzak kurar ve hepsini ele geçirir. Amacı, onlardan İbn-i Arabi’nin sandığının yerini öğrenmektir. Kurdoğlu, obada darbe yaparak yönetimi ele geçirir.
22. Bölüm
22. Bölüm
2h 1m
Kurdoğlu, Süleyman Şah ve ailesini idam edemeyince, onları süngüne yollar. Yolda hepsini öldürtmeyi planlamaktadır. Ertuğrul onları kurtarmak için harekete geçer.
23. Bölüm
23. Bölüm
2h 32m
Kurdoğlu en sonunda yakayı ele verir. Cezası ağırdır. Şimdi sıra, Tapınakçılar’a gereken cezayı vermektir. Toy toplanır ve savaş kararı alınır. Bu topraklar için kan dökmek gerekmektedir.
24. Bölüm
24. Bölüm
2h 15m
Kayılar ilk kez bir kale savaşı yapacaktır. İsadora, ölmeden önce onlara kalenin planlarını vermiştir. Kalenin içinde ise, İbn-i Arabi’nin müridi olan ve kimliğini gizleyen Ömer vardır.
25. Bölüm
25. Bölüm
2h 15m
Kayılar, Tapınakçılar’ı kalede fare gibi kapana kıstırırlar. Kaleye Kayı bayrağı çekilir. Titus kaçar ve intikam yemini eder. Kayılar büyük bir zafer kazanmıştır ve şimdi kutlama zamanıdır.
26. Bölüm
26. Bölüm
2h 20m
Titus, Gündoğdu’yu öldürmeye çalışırken, obada nefret edilen karısı Selcan tarafından kurtarılır. Süleyman Şah, önemli bir toplantıdan dönerken, Fırat nehrini geçişi sırasında atından düşer.
tabii
© 2024 tabii, All Rights Reserved
  • Terms of Use
  • Privacy
  • Cookie Preferences