Ege'nin Hamsisi
Ege'nin Hamsisi

Ege'nin Hamsisi

1 Season
TRT 1
Comedy

Kızının üstüne titreyen Karadenizli bir baba, onun peşinden tüm ailesini alıp Ege’nin şirin bir kasabasına taşınırsa ve orada da en az kendisi kadar inatçı bir kadınla tanışırsa ne olur?

  • Episodes
  • Details
1. Bölüm
1. Bölüm
2h 13m
Karadeniz’den gelen Şevket ve ailesi, sakinliğiyle bilinen Ege kasabasını bir anda karıştırmayı başarır.
2. Bölüm
2. Bölüm
2h 32m
“Fırtına Şevket’in Muhlaması” dükkanının açılışında kasaba birbirine girer. Çıkan kargaşada Melahat’ın “Enginarın Kalbi” restoranı büyük hasar görür.
3. Bölüm
3. Bölüm
2h 19m
Melahat ve Şevket’in dükkân kavgası Deniz ve Zeynep’in çalıştığı şantiyeye kadar sıçrar. İki genç, tıpkı anne babaları gibi her konuda çekişmeye başlarlar.
4. Bölüm
4. Bölüm
2h 26m
Fikret, ajanı Dursun'dan Şevket'le ilgili aldığı bir haberle Rize'den savaş bayraklarını çeker ve yanına Karadeniz’in havasını, suyunu, toprağını alarak Ege’nin yolunu tutar.
5. Bölüm
5. Bölüm
2h 28m
Fikret’in Ege'ye gelişi kasabadakiler için büyük bir olay olur. Tası tarağı toplayıp Şevket'in yanına gelen Fikret gözünü Melahat’a diker ve onun attığı her adımı takip etmeye başlar.
6. Bölüm
6. Bölüm
2h 34m
Deniz ve Zeynep'in çıktıkları kayık gezintisi, motorun bozulmasıyla bir faciaya dönüşür. Denizin ortasında mahsur kalmalarının yanı sıra, ailelerinin birlikte olduklarından dahi haberi yoktur.
7. Bölüm
7. Bölüm
2h 27m
Kasabada bayram telaşı başlamıştır. Bayramın gelişiyle Melahat ve Şevket arasında barışın olacağını düşünen kasabalılar bayram sabahı yeni bir savaşla karşı karşıya kalırlar.
8. Bölüm
8. Bölüm
2h 31m
Aradığı aşkı Ege kıyılarında bulan Zeynep, tesadüf eseri Deniz'in İngiltere'ye gideceğini öğrenmiştir. Zeynep sevdiği adam tarafından kandırıldığını düşünüp hayal kırıklığı yaşamaya başlar.
9. Bölüm
9. Bölüm
2h 29m
Sığacık'ta bulduğu aşkı İngiltere hayali yüzünden kaybetmenin eşiğine gelen Ege delikanlısı, bir karar vermek zorundadır. Aşk ile iş arasında bir seçim yapmak Deniz için kolay olmayacaktır.
10. Bölüm
10. Bölüm
2h 29m
Melahat, oğluna bir daha hiç ayrılmamak üzere kavuştuğunu düşünürken Deniz'in aslında İngiltere'ye gitme hayalleri kurup gizlice her şeyi planladığını öğrenir.
11. Bölüm
11. Bölüm
2h 36m
Kendisini terk eden nişanlısı Nuri’nin Almanya’dan kesin dönüş yaptığını ve Sığacık’a yerleştiğini öğrenen Fikret, intikam kılıçlarını kuşanır.
12. Bölüm
12. Bölüm
2h 35m
Deniz, Zeynep’in evlenme teklifine evet cevabı vermesiyle ilk aşamayı geçmiştir; ancak önünde onu bekleyen çok daha zorlu aşamalar vardır.
13. Bölüm
13. Bölüm
2h 37m
Laz kızı Zeynep’e evlenme teklifi yapıp, ‘evet’ cevabını alan Deniz’in önünde aşması gereken çok zorlu bir sınav vardır: İdeal damat adayı olarak Rizeli zor baba Şevket’in gözüne girmek.
14. Bölüm
14. Bölüm
2h 23m
Müstakbel kayınpederinin attığı tokat sonrası onun restoranından ayrılan ve köprüleri atan Deniz, büyük aşkı Zeynep uğruna barış ilan etmeye karar verir.
15. Bölüm
15. Bölüm
2h 20m
Müstakbel kayınpederinin teknesini tamir eden ve onunla balığa çıkan Deniz, Zeynep’i isteme konusunu açabilecek mi?
16. Bölüm
16. Bölüm
2h 16m
Egeli aile, Karadeniz’e misafir oluyor. Hem de hayırlı bir iş için… Oğlu Deniz’e Laz kızı Zeynep’i istemek için Rize yollarına düşen Melahat’i burada birbirinden ilginç maceralar bekliyor.
17. Bölüm
17. Bölüm
2h 12m
Yıllar önce kendisini terk eden nişanlısı Almancı Nuri ile yolları tekrar kesişen Fikret, evleniyor.
18. Bölüm
18. Bölüm
2h 25m
Ege'nin Hamsisi 18. Bölüm
19. Bölüm
19. Bölüm
2h 12m
Firtuna Şevket ve Deniz, Suriyeli göçmen kızı kaçıran adamların peşinden giden ve esir alınan Melahat’ın izini bulup, onu son anda yanan depodan çıkarıp, hayatını kurtarırlar.
20. Bölüm
20. Bölüm
2h 12m
Yakışıklı Genel Müdür Levent’in Şevket’in muhlamacısına gelmesi, Deniz’e kıskançlık krizi geçirtir. Ancak Zeynep’le kendisinin çalıştığı şirketin genel müdürü olması nedeniyle bir tepki gösteremez.
21. Bölüm
21. Bölüm
2h 10m
Suriyeli kimsesiz göçmen kız Ayşa’nın, yetimhaneden kaçtığı haberini alan Şevket ve Melahat, küçük kızı bulabilmek için seferber olur.
22. Bölüm
22. Bölüm
2h 7m
Horoz Ağa Kubat’ın peşindeki adamlar, alacaklarını tahsil edebilmek için önce Ayşa, Derya ve Melahat’i rehin alırlar. Deniz, büyük bir kurtarma operasyonu başlatır. Operasyona Şevket de katılır.
23. Bölüm
23. Bölüm
2h 25m
Ege’nin Hamsisi’nin final bölümünde çifte düğün var.
tabii
© 2024 tabii, All Rights Reserved
  • Terms of Use
  • Privacy
  • Cookie Preferences