Elimi Bırakma
Elimi Bırakma

Elimi Bırakma

2 Seasons
TRT 1
Drama

Sahip olduğu her şeyini bir gecede kaybeden Azra ve kendisi ile aynı kaderi paylaşan Cenk'in hikâyesi...

  • Episodes
  • Details
1. Bölüm
1. Bölüm
2h 33m
Babasının doğum günü için Amerika’dan yurda dönen Azra ve Çelen grubunun varisi Cenk’in hayatları küçük bir tesadüfle kesişir. Ancak bu tesadüf hayatlarını birbirine bağlayacak ilk kıvılcımdır.
2. Bölüm
2. Bölüm
2h 30m
Sokakta kalan Azra’nın kardeşi Mert’e bakabilmek için yaşadığı olaylar dizisi, Cenk’le daha çok karşılaşmalarına sebep olur. Fakat yaşananlar karşısında Azra her şey için Cenk’i suçlayacaktır.
3. Bölüm
3. Bölüm
2h 26m
Kardeşini arayan Azra’nın yolu kimsesiz sandığı Feride Hanımla kesişir. Bu bir dönüm noktası olacaktır. Ailesinden uzaklaşan ve bir bulaşıkhane de çalışan Cenk ise Azra ile kardeşinin derdine düşer.
4. Bölüm
4. Bölüm
2h 15m
Telefonun ucundaki sesin Mert olduğunu anlayan Azra, kardeşine kavuşabilmek için kolları sıvar. Azra’nın bu anında Cenk onu yalnız bırakmayacaktır. Azra ve Cenk, Mert’e kavuşabilecek midir?
5. Bölüm
5. Bölüm
2h 24m
Cenk ve Tarık’ın arasında yapılan anlaşma Azra tarafından öğrenilir ve Azra ikisini de hayatından çıkarır. Sumru’nun Mert’i bulması Sumru için geri dönülmez bir yola girmesine sebep olacaktır.
6. Bölüm
6. Bölüm
Tüm mirasın Azra’ya bırakılacak olmasıyla Cenk ve Azra karşı karşıya gelir. Cenk Azra’nın kendine bir oyun kurduğunu düşünür. Amerika’ya gitmek için kararlıdır.
7. Bölüm
7. Bölüm
2h 32m
Cenk’in Azra’ya inadından Cansu’yla bir ilişkiye başlaması her şeyi değiştirecektir. Mert ile ilgili bir haber ise Azra ile Sumru’nun yine karşılaşmasını sağlar. Sumru için yolun sonu gelmiş midir?
8. Bölüm
8. Bölüm
2h 22m
Feride Hanım’ın hastalığını öğrenen Azra’nın dünyası başına yıkılır fakat kimseye bir şey söyleyemez. Azra’nın gerçek yüzünü babaannesine göstermek isteyen Cenk’in eline bir koz geçer.
9. Bölüm
9. Bölüm
2h 24m
Meryem’in evine giden Azra, Mert’e bir adım uzaklıktadır. Sumru’nun Meryem’e ettiği tehdit işe yarayacak mıdır? Azra’nın mutluluğunu elinde taşıyan Meryem bu zorlu sınavı nasıl geçecektir?
10. Bölüm
10. Bölüm
2h 43m
Azra’nın sırrını öğrenen Feride Hanım’ın dünyası başına yıkılır. Azra, Feride Hanım’a ulaşmak istese de Çelen ailesi buna izin vermez. Azra kendini anlatmanın bir yolunu bulabilecek midir?
11. Bölüm
11. Bölüm
2h 44m
Hastaneye yatırılan Feride Hanım’ın yanında olmak için büyük gayret veren Azra, polis tarafından alıkonur. Serap, Azra’dan kurtulmak için elinden geleni yapmıştır. Fakat Azmi de duruma el atar.
12. Bölüm
12. Bölüm
2h 33m
Azra’nın Çelenlerin evinde kalmaya başlamasıyla dengeler yeniden bozulur. Feride Hanım, Azmi ve Serap’tan hesap sorarken, Cenk ise artık Azra’ya olan duygularına yenik düşmeye başlar.
13. Bölüm
13. Bölüm
2h 41m
Cenk’in annesine Azra’ya olan aşkını itiraf etmesiyle, Serap Azra’yı evden göndermenin yollarını aramaya başlar. Arda ve Mert’in aynı yetimhanede bir araya gelmeleri de Mert’i Azra’ya yaklaştırır.
14. Bölüm
14. Bölüm
2h 45m
Kardeşini bulmanın sevincini bile daha yaşayamayan Azra, Mert’in kendisini değil Sumru’yu seçmesiyle yıkılır. Bu durum Sumru ve Azra arasında büyük bir çatışmanın da başlangıcı olacaktır.
15. Bölüm
15. Bölüm
2h 35m
Cenk’in geçmişinden gelen Ece’nin intiharı Cenk ve Azra’nın hayatına bir tehdit olarak döner. Mert konusunda Sumru üzerindeki şüpheleri artan Azra, babasının şaibeli ölümünü öğrenerek davayı açar.
16. Bölüm
16. Bölüm
2h 38m
Azra Mert’in sert tepkilerine rağmen onu kazanmaya çalışmaktan vazgeçmez. Burhan’la yolu kesişen Fatma, Sumru’nun karşısına yeni bir tehdit olarak çıkar. Cansu ise beklenmedik bir anda kaybolur.
17. Bölüm
17. Bölüm
2h 45m
Azra, Sumru’nun tehditleri karşısında dik durmaya çalışır. Cansu Kadir’le başladığı oyunla Çelen ailesini etkisi altına almayı başarır. Azra ve Cenk ise, Cansu yüzünden gergin günler yaşarlar.
18. Bölüm
18. Bölüm
2h 51m
Azra’nın yanlış anlaşılma sonucu Cenk’e karşı yaşadığı hayal kırıklığı büyük bir yıkıma neden olur. Cansu’nun oyunları Çelen ailesinde karşılığını bulur. Cenk ise Azra’nın gönlünü kazanmaya çalışır.
19. Bölüm
19. Bölüm
2h 33m
Azra’nın habersizce evden ayrıldığını düşünen Feride çok üzülür fakat Azra’nın bıraktığı mektupla onu bağışlar. Mert’in vesayet davası devam ederken Azra ve Mert arasındaki buzlar da çözülmeye başlar.
20. Bölüm
20. Bölüm
2h 45m
Azra, mahkeme öncesi Mert’le bir adım daha yakınlaşır. Kardeşini Sumru’nun elinden almak için açılan davayı kazanma umudu güçlenir. Cenk ise Azra’yı mutlu edecek bir doğum günü sürprizi hazırlar.
21. Bölüm
21. Bölüm
2h 37m
Mert’in davada verdiği karar, dengeleri alt üst eder. Sumru’nun oyunları Azra’yı zor durumda bırakırken, Cenk ile mutluluklarına da gölge düşer. Azmi yüzünden ise Çelen Grup iflasın eşiğindedir.
22. Bölüm
22. Bölüm
2h 56m
Çelen Grup’ta gerilim artar. Cenk’in krizi çözmeye yönelik talebini geri çeviren Serap ailesini yine hayal kırıklığına uğratır. Azra ile ayrılığı sindiremeyen Cenk ise kedini sokak dövüşüne verir.
23. Bölüm
23. Bölüm
2h 46m
Azra yeniden Feride Hanım’ın ısrarlarıyla konakta yaşamaya başlar. Cenk sayesinde ise hisseler satılmaya başlar. Asıl önemli mesele ise hisseleri kimin aldığıdır.
24. Bölüm
24. Bölüm
2h 52m
Şirket hisselerini alan kişinin Sumru olduğunun ortaya çıkması büyük şok etkisi yaratmıştır. Azra konaktan taşınır ver Mert’i korumak amacıyla babası için açtığı davayı geri çeker.
25. Bölüm
25. Bölüm
3h 4m
Cenk, Kadir ve Azra arasındaki yakınlığı yanlış anlar ve Kadir’le kavgaya tutuşur. Kadir pişman olacağı bir hata yapar. Tüm bunlar olurken Fatma’nın yattığı hastaneden gelen haber herkesi şok eder.
26. Bölüm
26. Bölüm
2h 43m
Fatma’nın hastaneden kaçması herkesi tedirgin eder. Mert’in tekrar kaçırılmasından endişelenen Feride, güvenlik önlemleri alır. Sumru’nun sahip olduğu hisselerin arkasındaki gizli el ortaya çıkar.
27. Bölüm
27. Bölüm
2h 42m
Azra, gerçekleri Cenk’ten daha fazla saklayamayacağına karar verir. Hasta haliyle sokaklarda gizlenen Fatma yakayı ele verir. Fatma’nın ortaya çıkışı Azra ve Mert’in kavuşmasını sağlayabilecek midir?
28. Bölüm
28. Bölüm
2h 40m
Tam Azra ile mutlu bir birlikteliğe adım atmış olan Cenk trafik kazası geçirir. Cenk ile aynı arabada olan Kadir ise ortalıkta yoktur. Cenk hayata tutunabilecek ve Kadir bulunabilecek midir?
29. Bölüm
29. Bölüm
2h 36m
Kaza sonrası Cenk’in beyninde tehlikeli bir anevrizma oluştuğu ortaya çıkar. Bir an önce müdahale edilmesi gerekmektedir. Cenk ve Serap önemli kararlar alma eşiğindedirler. Bu kararlar ne olacaktır?
30. Bölüm
30. Bölüm
2h 34m
Sumru’nun arkasındaki kişinin Serap olduğunu öğrenen Cenk, ailesine karşı büyük bir güven kaybı yaşar Azra ise Cenk’in ailesiyle olan bağlarını koparmaması için çabalar.
31. Bölüm
31. Bölüm
2h 36m
Cenk son anda hastaneye yetiştirilip acilen operasyona alınır. Kadir’in gitmekten vazgeçip geri döndüğünü öğrenen Melis, aşkları için tekrar umutlanır.
32. Bölüm
32. Bölüm
2h 40m
Zerrin’in gelişi, herkes için büyük bir sürpriz olur. Bu durum restoranda ipleri eline almaya çalışan Sumru’yu nasıl etkileyecektir? Azra, Cenk’in hastalığıyla ilgili gerçeği öğrenebilecek midir?
33. Bölüm
33. Bölüm
2h 31m
Azra ve Cenk, Cenk’in bir arkadaşının evlilik kutlama partisine katılırlar. Parti büyük sürprizlere gebedir. Davetsiz bir misafir Zerrin’i zor duruma düşürecektir.
34. Bölüm
34. Bölüm
2h 35m
Mezarlıkta Azra’nın karşısına ansızın çıkan kişi, Azra’nın babasının katilinin yakalanmasına dair umutlarını yeşertir.
35. Bölüm
35. Bölüm
2h 32m
Cenk bir iş anlaşmasının arifesindeyken, Sumru’nun restoranda çıkardığı olayın video kaydı internete sızar. Azra’nın ise babasının katilini açıklayacağını söyleyen gizemli adamla başı derttedir.
36. Bölüm
36. Bölüm
2h 32m
Parayı Faruk’a veren Azra, Cenk’in beklenmedik bir anda gelmesiyle babasının katilini öğrenme şansını kaçırır. Kadir ve Melis arasındaki ilişkiyi öğrenen Arda ise bunu ailesine açıklayacak mıdır?
37. Bölüm
37. Bölüm
2h 38m
Cenk, Azra’nın kendisinden habersiz buluşmaya gitmesiyle deliye döner ve ikili arasında büyük bir tartışma yaşanır. Diğer taraftan, Melis ve Kadir ilişkisi konağın ortasına bomba gibi düşmüştür.
38. Bölüm
38. Bölüm
2h 36m
Azra ve Cenk sahaftan elleri boş dönerler. Azra’nın babasının katilini bulmaya dair umutları tamamen söner. Konakta ise büyük bir kriz yaşanmaktadır: Melis kaçmıştır!
39. Bölüm
39. Bölüm
2h 30m
Azra ve Cenk’i tatlı bir düğün telaşı sarmışken, Feride Azra’yı bohça alışverişine çıkarır. Azra’ya yapacağı sürpriz için Cansu’dan yardım isteyen Cenk, hiç ummadığı bir durum ile karşılaşacaktır.
40. Bölüm
40. Bölüm
2h 16m
Ses kaydını dinleyen ve babasının katil olduğunu öğrenen Cansu hayatının en büyük şokunu yaşamaktadır. Burhan’ın akıbeti Cansu’nun vereceği karara bağlıdır. Cansu nasıl bir karar verecek?
41. Bölüm
41. Bölüm
2h 16m
Cansu babasıyla ilgili bir karar verir ve onu polise teslim etmek üzere harekete geçer. Miras meselesi nedeniyle tartışan Azra ve Cenk’i ise zor zamanlar beklemektedir.
42. Bölüm
42. Bölüm
2h 15m
Azra’nın Faruk tarafından kaçırıldığından emin olan Cenk onu aramaya başlar. Kazada ağır yaralanan Cansu’nun durumu ne olacak? Azra ve Cenk Burhan’ın tuttuğu adamların elinden kurtulabilecekler midir?
43. Bölüm
43. Bölüm
2h 14m
Cansu’nun ölümünün üzerinden aylar geçmiştir. Azra ve Cenk, düğünü daha fazla ertelemek istemez. Cansu’nun ölümünden sonra tüm öfkesini Azra’ya yönelten Sumru düğünü engelleyebilecek midir?
tabii
© 2024 tabii, All Rights Reserved
  • Terms of Use
  • Privacy
  • Cookie Preferences